Volg ook sollicitatietraining in Rotterdam

Staat u ook te popelen om weer aan het werk te gaan, maar weet u niet exact hoe u dit moet gaan aanpakken? Volg dan eens een sollicitatietraining in Rotterdam. Bij Paric Werkt wordt u ondersteund in het sollicitatieproces, door een sollicitatietraining in Rotterdam te volgen. Ik geef u graag tips en adviezen om een succesvolle sollicitatie af te leggen en zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen gaan.

Sollicitatietraining Rotterdam

Begeleiding re-integreren

Paric Werkt heeft al veel ervaring met begeleiding bij re-integratie in Rotterdam. Zodoende is er een mooie basis gecreëerd voor sollicitatietrainingen in Rotterdam. Er wordt uiteraard veel aandacht besteed aan wie u bent als mens, wat u kunt en wat u wilt. Daarnaast wordt er bij de sollicitatietraining ook de nadruk gelegd op de verwachtingen van een eventuele werkgever. Deze twee aspecten komen samen, waardoor u bruikbare handvatten krijgt om een succesvolle sollicitatieprocedure te doorlopen en een goed sollicitatiegesprek te kunnen voeren. Een goede sollicitatieperiode is een groot deel van de basis van re-integratie wanneer u niet terugkeert naar u voorgaande werkgever. Begeleid re-integreren wordt natuurlijk ook gedaan voor degene die wel terugkeren naar de voorgaande werkgever en weer in de ‘workflow’’ moeten komen. Ik zal u ondersteunen door middel van tips en adviezen, trainingen en workshops.

Voer een persoonlijk gesprek

Of het nu gaat om re-integratie, een sollicitatietraining of job coaching in Rotterdam; voor sommigen werkt de ene aanpak weer beter dan de andere. Zodoende voer ik met u graag een persoonlijk gesprek om uw huidige en gewenste situatie in kaart te brengen en daar mijn diensten op af te stemmen. Heeft u ook interesse in een sollicitatietraining in Rotterdam? Maak dan een afspraak! U kunt Paric Werkt bereiken via werkt@paric.nl of bel naar 06-24108077.