Zoekt u een loopbaancoach in Rotterdam?

Een loopbaancoach in Rotterdam is een goed idee voor u, wanneer u een nieuwe carrière wilt starten of meer plezier wilt ervaren in uw huidige carrière. Als loopbaancoach in Rotterdam ondersteun ik u graag tijdens dit proces en werken wij samen naar uw doel toe. Of dat nu een nieuwe baan is of een hogere functie bijvoorbeeld. Samen bespreken wij de mogelijkheden en verleen ik u advies. Als loopbaancoach betrek ik mij natuurlijk ook bij uw mentale gesteldheid in de gehele situatie. Dit doe ik op een therapeutische manier zodat het een langdurige werking heeft.

Loopbaancoach Rotterdam

Trajecten naar werk of participatie

Als loopbaancoach in Rotterdam begeleid ik u tijdens trajecten naar werk of participatie. Deze ondersteuning kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Samen zullen wij bekijken waar ik u bij kan helpen en welke vorm de coaching aan zal nemen. De onderdelen van de trajecten naar werk of participatie waarbij ik u ondersteun zijn de volgende:

  1. Diagnose

  2. Intake en opstellen trajectplan

  3. Beroepskeuzeadvies

  4. Bemiddeling naar stages en vacatures

  5. Bemiddeling naar maatschappelijke participatie

  6. Coaching op werkplek/stageplek/ervaringsplaats

  7. Nazorg, na plaatsing op (reguliere) arbeidsplaats

  8. Korte en bondige rapportages

Bespreek uw mogelijkheden

Is het tijd voor re-integratie in Rotterdam? Bent u op zoek naar een hoog gewaardeerde loopbaancoach in Rotterdam? Of kan ik u wellicht op een andere manier ondersteunen of adviseren tijdens uw loopbaan? Neem dan eens contact op om de mogelijkheden te bespreken! Ik denk graag met u mee en help u snel verder. Neem contact op met Paric Werkt via 06-24108077 of mail naar werkt@paric.nl.