Life coach Rotterdam

Een life coach in Rotterdam kan het verschil voor u maken. Zit u niet goed in uw vel? Heeft u problemen op het gebied van uw carrière? Of misschien loopt u tegen een situatie aan waarin u alle aspecten van uw leven niet meer kunt balanceren. Als life coach in Rotterdam ondersteun ik u graag en verleen ik advies om de kwaliteit van uw leven te verbeteren.

Life coach Rotterdam

Wat is life coaching

Bij veel vormen van coaching staat enkel de carrière centraal. Life coaching is een vorm waarbij er aandacht wordt besteed aan het gehele leven. Dus ook aan vragen zoals: “wie ben ik?” en “waar word ik gelukkig van?”. Mijn doel met life coaching in Rotterdam is het verbeteren van de kwaliteit van uw leven op alle gebieden. Om deze reden zullen wij dus eerst samen in kaart gaan brengen hoe de verschillende aspecten van uw leven eruit zien en waar verbetering voornamelijk gewenst is. Een goede balans is de sleutel tot een gelukkig leven!

Dienstverlening Paric Werkt

Behalve life coach in Rotterdam verleent Paric Werkt nog meer diensten, denk hierbij aan:

  1. Loopbaancoach

  2. Re-integratie in Rotterdam

  3. Inburgering

  4. Beroepskeuze advies

  5. Bemiddeling naar stages en vacatures

  6. Sollicitatietraining

En nog veel meer trainingen en workshops op het gebied van uw carrière of gelukkiger leven.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag weten wat ik voor u kan betekenen als life coach in Rotterdam? Vraag dan naar meer informatie of maak een afspraak voor een kennismaking. U bereikt Paric Werkt op 06-24108077 of mail naar werkt@paric.nl. Ik vertel u graag meer en help u bij een goede balans in het (werkende) leven.