Job coaching in Rotterdam

Voor zowel werknemer als werkgever is job coaching in Rotterdam een nuttige dienst. Binnen job coaching begeleid ik u als werknemer binnen uw baan of carrière, om zo goed mogelijk te functioneren. Ik heb hierin een duale functie, wat inhoudt dat ik het advies baseer op de behoeften van zowel de werknemer als de werkgever. Job coaching in Rotterdam kunt u zowel krijgen als op zichzelf staande dienst als onderdeel van life coaching.

job coaching Rotterdam

Wilt u ook re-integreren?

Re-integratie en job coaching in Rotterdam gaan hand in hand. Beiden zijn er namelijk op gericht om te zorgen dat u uw werk kunt doen en dat zo goed mogelijk kunt doen. In sommige gevallen wordt van u verwacht dat u gaat re-integreren. Denk bijvoorbeeld aan de terugkeer op uw werk na langdurige ziekte. Ik zal u begeleiden bij de terugkeer naar uw baan. Door middel van job coaching in Rotterdam kan ik u helpen bij het verbeteren van uw functioneren in het bedrijf.

Maak een afspraak

Job coaching in Rotterdam kan u in verschillende situaties helpen beter te functioneren in uw baan of meer plezier te beleven aan uw carrière. Ook voor werkgevers is job coaching een prettige dienst om werknemers mee te helpen. Bij Paric Werkt kunt u altijd terecht voor advies, ik help u graag verder! Maak eens een afspraak om kennis te maken, dan zullen wij samen bespreken welke dienst het beste voor u werkt. Ook wanneer u op zoek bent naar een life coach in Rotterdam of wanneer u advies nodig heeft over re-integreren voor uzelf of een werknemer. Neem contact op met Paric Werkt via 06-24108077 of mail naar werkt@paric.nl.