Kwaliteit in re-integratie Rotterdam

Wilt u re-integreren en bent u op zoek naar goede kwaliteit begeleiding? Bespreek dan eens uw re-integratie in Rotterdam bij Paric Werkt. Paric Werkt heeft de afgelopen jaren met veel verschillende doelgroepen gewerkt en is altijd hoog gewaardeerd door opdrachtgevers en klanten. Re-integratie in Rotterdam is dan ook een van de specialiteiten van Paric Werkt. Ik help u graag weer snel aan het werk en zorg er daarbij ook voor dat u voldoende adviezen en handvatten heeft om uw werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Re integratie Rotterdam

Ervaring op veel gebieden

Paric Werkt verzorgt niet alleen re-integratie in Rotterdam, maar bezit veel kennis over meerdere gebieden met betrekking tot uw carrière. Deze zijn onderverdeeld in ‘advies en interim functie-invulling’, ‘trajecten naar werk of participatie’ en ‘trainingen en workshops’:

 1. Work First-projecten

 2. Maatschappelijke participatie en WMO

 3. Inburgering

 4. Optimale benutting van WWB budget

 5. Verandertrajecten (omslag van ambtelijk naar zakelijk handelen)

 6. Intake en opstellen trajectplan

 7. Beroepskeuzeadvies

 8. Bemiddeling naar stage en vacatures

 9. Coaching op werkplek/stageplek/ervaringsplaats

 10. Nazorg, na plaatsing op (reguliere) arbeidsplaats

 11. Sollicitatietraining

 12. Presentatietraining

 13. Opleidingsadvies

 14. Netwerken

Neem contact op

Is het tijd voor re-integratie in Rotterdam, wilt u een sollicitatietraining in Rotterdam volgen, of kan ik u wellicht op een andere manier adviseren en ondersteunen in uw carrière? Neem dan eens contact op! Paric Werkt kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden en zorgt op die manier voor het best passende traject. Ik voorzie u graag van een bruikbaar advies en handvatten om een succesvolle carrière aan te gaan of voort te zetten. Bel naar 06-24108077 of mail werkt@paric.nl.